AMANIDA CÈSAR

Ingredients per 4 persones

- barreja d'enciams
- 2 pits de pollastre
- 150 g de formatge parmesà
- daus de pa torrat
- nous
- 1 cullerada de tàperes

per la salsa Cèsar
- 1 cullerada de maionesa
- 1 culleradeta de salsa Worcester o anglesa (Perrins)
- suc d'1 llimona
- un polsim de sal i pebre
- 100 mL d'oli d'oliva
- 50 g de formatge parmesà ratllat
- 1 ou

Elaboració

- Bullir els pits de pollastre en aigua, sal i julivert durant 20 minuts. També es poden fer a la planxa o a la vaporera. Un cop freds, tallar-los a daus.
- Tallar el formatge a daus.
- Preparar la salsa Cèsar: barrejar amb la picadora la maionesa, la salsa anglesa, el suc de llimona, la sal i el pebre. Afegir l'oli, el parmesà i l'ou i barrejar a poc a poc fins a tenir una consistència semblant a la maionesa.
- En cada plat posar els enciams, el pollastre, el formatge, el pa i les nous. Amanir amb la salsa i per sobre posar les tàperes.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada