LLENTIES AMB XORIÇ

Ingredients per 3 persones

- 1 pot de llenties cuites
- 1 ceba
- 2 tomàquets
- 1/2 pebrot vermell
- 2 alls
- julivert
- 3 o 4 xoriços vermells petits
- 2 o 3 patates
- oli d'oliva i sal

Elaboració

- En una cassola sofregir la ceba i el pebrot tallats petits junt amb els alls ben trinxats. Un cop cuit, afegir els tomàquets tallats a daus.
- Un cop tot fet, afegir el xoriç i el julivert, i deixar-ho coure 2 o 3 minuts. El xoriç s'ha de coure  poquet.
- Afegir les patates tallades a daus i cobrir d'aigua (amb una punteta de sal). Deixar-ho bullir durant 10-15 minuts fins que les patates estiguin toves.
- Afegir les llenties, i si cal, una mica més d'aigua, i coure-ho tot durant 5 minuts més.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada