ESPAGUETIS A LA SICILIANA

Ingredients per 4 persones

- 400 g d'espaguetis
- 2 grans d'all
- 1 bitxo
- 4 o 5 tomàquets
- 1/2 pot d'olives verdes
- 1/2 pot d'olives negres
- 4 culleradetes de tàperes
- orenga
- oli i sal

Elaboració

- Tallar els alls a làmines i fregir-los junt amb el bitxo. Un cop fregits, treure el bitxo i afegir els tomàquets triturats o tallats molt petits. Afegir una mica d'orenga. S'ha d'anar remenant de tant en tant perquè no es cremi.
- Mentrestant es pot posar a bullir els espaguetis.
- Mentrestant es poden partir per la meitat les olives.
- Un cop el tomàquet s'hagi fregit, treure del foc i afegir les olives i les tàperes. Remenar bé.
- Servir els espaguetis barrejats amb la salsa.
També es poden posar 6-8 anxoves a la salsa.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada