TONYINA AMB SALSA DE SOJA

Ingredients per 4 persones

- 400 g de tonyina fresca tallada a daus (també es pot fer amb lloms de salmó)
- 4 cullerades de salsa de soja
- 4 cullerades oli d'oliva
- 1 tros de gingebre pelat (de la mida d'una avellana)
- 2 culleradetes de llavors de sèsam torrat
- 2 culleradetes de sucre morè

Elaboració

- En el bol on es marinarà la tonyina afegir: la salsa de soja, l'oli, el gingebre ratllat, el sèsam i el sucre. Barrejar-ho bé. Afegir els daus de tonyina i deixar-ho reposar durant uns 45 minuts a la nevera.
- Amb la planxa ben calenta, coure la tonyina pels 4 costats. S'ha de fer molt poquet, ja que de dintre ha de quedar més aviat crua.
- En un caçó posar a bullir el marinat fins que es redueixi i s'espesseixi una mica.
- Servir la tonyina acompanyada de la salsa.
Es pot acompanyar d'arròs bullit.

 Aquesta recepta està adaptada del blog de cuina: Fórmules culinàries (http://formulesculinaries.blogspot.com.es/)

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada