RISOTTO DE BOLETS

Ingredients per 4 persones

- 400 g d'arròs
- 300 g de barreja de bolets
- 1 got de vi blanc
- 1 ceba
- 4 dents d'all
- 100 g de formatge parmesà ratllat
- 1 L de brou de pollastre
- 1 culleradeta de farigola
- julivert
- mantega, oli d'oliva i sal

Elaboració

- Tallar la ceba petita i sofregir-la en una cassola amb l'oli i una nou de mantega junt amb l'all picat. Quan estigui cuit, afegir els bolets i coure-ho a foc fort perquè els bolets no perdin l'aigua.
- Afegir l'arròs, remenar durant 1 minut i afegir el vi blanc. Un cop s'hagi absorbit, afegir la farigola i abaixar el foc.
- Afegir 1 tassa de brou de pollastre i remenar. Quan s'hagi absorbit, afegir una altre tassa de brou i remenar. Anar fent així fins que s'hagi absorbit tot el caldo (tardarà uns 20 minuts).
- Abans de retirar del foc afegir el parmesà ratllat i el julivert picat.
Deixar reposar 2 minuts amb la cassola tapada perquè l'arròs s'acabi de fer.

Aquesta recepta està adaptada del blog de cuina: Directo al paladar (http://www.directoalpaladar.com/).

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada