ALBERGÍNIES FARCIDES DE CARN

Ingredients per 4 persones

- 2 albergínies grosses
- 250 g de llonganissa
- 1 ceba
- estragó, nou moscada
- salsa de tomàquet
- pa ratllat
- oli d'oliva i sal

Elaboració

- Pre-escalfar el forn dalt i baix a 180 ºC.
- Tallar les albergínies longitudinalment i posar-les en una safata per anar al forn. Amb un ganivet fer talls superficials marcant una quadrícula perquè la polpa es cogui millor i després sigui més fàcil separar-la de la pell. Posar-les al forn amb un raig d'oli durant 20-30 minuts. Reservar.
- Fregir la ceba tallada petita en una paella amb una mica d'oli. Un cop estigui daurada, afegir la llonganissa pelada i anar remenant tota l'estona fins que es cogui i quedi ben barrejada amb la ceba. Posar una mica de nou moscada i d'estragó.
- Treure la polpa a les albergínies amb cura perquè no es trenqui la pell, tallar-la a trossos petits i afegir-la a la barreja de carn i ceba. Barrejar bé i coure 2 o 3 minuts més. Reservar.
- Omplir el que queda de les albergínies amb la barreja, per sobre posar una capa de salsa de tomàquet i per sobre una mica de pa ratllat.
- Gratinar al forn durant 5-8 minuts.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada