QUICHE DE PORROS

Ingredients per 4 persones

- 1 làmina de pasta brisa (tallada rodona)
- 2 porros
- 4 ous
- 200 mL de nata líquida
- 200 g de formatge ratllat (pot ser barreja de 4 formatges)
- orenga i nou moscada
- oli d'oliva i sal

 Elaboració

- Pre-escalfar el forn dalt i baix a 180ºC.
- Posar la pasta brisa en un motlle de quiche.
- Tallar els porros a trossos petits i sofregir-los en una mica d'oli tapats perquè s'estovin.
- En un bol batre els ous junt amb la nata líquida, un pessic de sal i la nou moscada.
- En el motlle posar els porros i la barreja dels ous amb la nata. Cobrir amb el formatge ratllat i posar una mica d'orenga.
- Coure al forn durant uns 10 minuts fins que qualli.
Per saber que està fet es pot punxar amb un escuradents. Si surt net, és que està quallat.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada