AMANIDA ALEMANYA DE PATATA

Ingredients per 4 persones

- 5 o 6 patates
- 1/2 ceba
- 2 ous durs
- 4 salsitxes alemanyes
- 4 o 6 cogombrets en vinagre
- 4 cullerades de maonesa
- 2 culleradetes de mostassa (pot ser a l'antiga, al vi blanc, etc.)

Elaboració

- Coure les patates rentades amb la pell en una olla amb aigua i sal durant 30-40 minuts (dependrà de la mida de les patates). Per saber que estan fetes, les anem punxant amb un ganivet fins que notem que no estan dures.
- Un cop cuites i fredes, pelar-les, tallar-les a daus i posar-les en un bol gran.
- En el bol afegir: la ceba tallada molt petita, els 2 ous durs tallats, els cogombrets tallats a dauets i les salsitxes tallades a rodanxes.
- En una tassa barrejar molt bé la maonesa i la mostassa (perquè quedi més líquida es pot posar una cullerada del líquid dels cogombrets), posar-ho sobre les patates i remenar fins que la salsa s'hagi escampat bé.

Aquesta recepta està adaptada del blog de cuina: Lola en la cocina (http://www.lolacocina.com/).

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada