PASTÍS DE POMA DE L'ÀVIA

Ingredients per 4 persones

- 3 ous
- 2 tasses de cafè de sucre
- 3 tasses de cafè de farina
- 3 tasses de cafè de llet
- 3 pomes

Elaboració

- Obrir el forn només de la part de baix a 180 ºC.
- En un bol remenar els ous i afegir el sucre fins que quedi ben desfet. Afegir la llet tèbia i la farina. Remenar fins que no quedin grumolls.
- Pelar, tallar les pomes a trossos regulars.
- En una safata, posar paper de forn i a sobre anar disposant els trossos de poma seguint un ordre.
- Amb molt de compte posar la massa a sobre intentant que els trossos de poma no es moguin.
- Posar al forn durant uns 45 minuts. Per saber si està fet, punxar amb un escuradents i quan surt net, ja es pot treure.
-  Un cop fred, posar la safata al revers desemmotllar perquè quedi la massa a sota i la poma a sobre.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada