ESPARDENYES

Ingredients per 4 persones

- 4 llesques grans de pa torrat (o 8 de petites)
- 2 llaunes petites d'anxoves
- 1 pebrot
- 1 albergínia
- 2 tomàquets
- 1/2 all
- oli d'oliva i sal

Elaboració

Per fer l'escalivada:
- Obrir el forn dalt i baix al màxim (230-250ºC).
- Posar el pebrot i l'albergínia (amb uns talls a la pell per afavorir la seva cocció) en una safata sobre paper de forn i posar-la al forn a dalt de tot quasi tocant el grill durant uns 45 minuts (s'han d'anar girant cada 10-15 minuts).
- Un cop fets, treure'ls del forn i deixar-los refredar.
- Pelar-los, treure'ls les llavors i tallar-los a tires. Posar-los en un bol fondo i cobrir-los amb oli d'oliva, una mica de sal i l'all ben trinxat. Poden guardar-se a la nevera durant uns dies.

Per fer les espardenyes: torrar el pa, sucar-lo amb tomàquet i a sobre distribuir l'escalivada i les anxoves.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada