LLUÇ AMB SALSA VERDA

Ingredients per 4 persones

- 4 rodanxes de lluç
- 1/2 L de brou de peix
- 5 grans d'all
- 8 gambes
- 1/4 kg de cloïsses
- 1 ceba
- 1 got de vi blanc
- julivert (1 tassa de cafè plena)
- farina
- oli d'oliva, sal i pebre blanc

Elaboració

- En una cassola sofregir les gambes i reservar-les.
- En la mateixa cassola fregir el lluç salpebrat i enfarinat. El reservem.
- Sofregir la ceba tallada ben petita i els alls trinxats.
- Quan la ceba està transparent, afegir les rodanxes de lluç, el vi blanc i el brou de peix.
- Deixar coure 2 minuts, girar el peix i afegir les cloïsses perquè s'obrin en aquest mateix suc. També s'ha d'afegir les gambes i el julivert.


Aquesta recepta està adaptada del blog de cuina: Al caliu de la cuina (https://alcaliudelacuina.wordpress.com/)

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada