LLAGOSTINS O GAMBES AMB SALSA D'AMETLLES I CAVA

Ingredients per 4 persones

- 800 g de llagostins o gambes
- 5 grans d'all
- 60 g d'ametlles torrades pelades
- 600-750 mL de cava
- julivert
- 1 cullerada de farina
- oli d'oliva i sal

Elaboració

- Fer una picada amb: els alls tallats a trossos, l'ametlla torrada i una punteta de sal (es pot fer amb la picadora)
- En una cassola amb oli fregir els llagostins durant 1 o 2 minuts per banda i reservar.
- Afegir la picada amb la farina, barrejar i deixar que es cogui una mica.
- Posar els llagostins i cobrir amb el cava. Coure durant 7-8 minuts (abans de treure-ho posar el julivert).


Aquesta recepta està adaptada del blog de cuina: CuinaDiari (http://cuinadiari.blogspot.com.es/).

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada