FRICANDÓ AMB BOLETS

Ingredients per 6 persones

- 1 Kg de carn de vedella de tapa plana
- 1 llauna de 200 g de bolets variants
- 1 llauna de tomàquet triturat o 6 tomàquets madurs
- 2 cebes
- 1 porro
- 1 pastanaga
- 1 got de vi ranci
- 1 o 2 gots de brou de pollastre o aigua
- 1 fulla de llorer
- herbes provençals
- farina
- oli d'oliva, sal i pebre
- per la picada:
    2 alls
    50 g d'avellanes torrades
    50 g d'ametlles torrades
    1 llesca de pa
    julivert


Elaboració

- Salpebrar la vedella, enfarinar-la i fregir-la en una cassola. Reservar.
- En el mateix oli sofregir la ceba, el porro i la pastanaga tallats petits.
- Quan estiguin tous, afegir el tomàquet triturat i el vi ranci de deixar coure 10 minuts.
- Posar la vedella a la cassola, afegir brou fins que cobreixi i deixar coure a foc fluix durant uns 45 min.
- Quan estigui la carn ben tova, fer la picada i afegir-la junt amb els bolets escorreguts. Rectificar de sal i pebre i deixar coure durant 10 minuts més.

Aquest recepta està adaptada del blog Cuines: http://www.ccma.cat/tv3/cuines/


Versió robot:
https://www.velocidadcuchara.com/fricando-de-ternera-thermomix/


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada