PASTÍS D'ESPINACS I TOMÀQUETS

Ingredients per 4 persones

- 1 làmina de pasta brisa (tallada rodona)
- 1 ceba
- 200 g d'espinacs bullits
- 2 tomàquets
- 1 ou
- 180 g de nata líquida
- 250 g de formatge ratllat (pot ser barreja de 4 formatges)
- 2 cullerades de formatge parmesà
- orenga i nou moscada
- oli d'oliva i sal

Elaboració

- Pre-escalfar el forn dalt i baix a 180ºC.
- Posar la pasta brisa en un motlle de quiche.
- Tallar els tomàquets a rodanxes primetes.
- Tallar la ceba petita i sofregir-la en una paella. Quan estigui tova, posar els espinacs bullits junt amb una mica de sal i nou moscada i deixar-ho coure 3-5 minuts.
- En un bol batre l'ou junt amb la nata líquida i un pessic de sal.
- En el motlle posar els espinacs, cobrir-ho amb el formatge ratllat i després amb les rodanxes de tomàquet. Posar per sobre la barreja de l'ou amb la nata amb compte. Finalment posar el formatge parmesà i l'orenga.
- Coure al forn durant uns 10-15 minuts fins que qualli.
Per saber que està fet es pot punxar amb un escuradents. Si surt net, és que està quallat.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada