ESPAGUETIS AMB CLOÏSSES

Ingredients per 4 persones

- 400 g d'espaguetis
- 1 L de fumet de peix
- 4 alls
- 1 bitxo
- 1 kg de cloïsses
- all i julivert
- oli d'oliva i sal

Elaboració

- Posar les cloïsses en  aigua i sal unes hores abans perquè deixin anar la sorra que porten dins.
- En una paella gran o cassola plana fregir amb bastant d'oli els alls tallats picats, el julivert i el bitxo.
- Quan està una mica daurat, treure el bitxo i afegir els espaguetis crus i daurar-los. S'han d'anar remenant bastant perquè no es cremin.
- Afegir el fumet calent i, 5 minuts després de que arrenqui el bull, afegir les cloïsses.
- Al cap de 5-7 minuts més o quan el fumet s'hagi absorbit ja es podran treure del foc.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada