HAMBURGUESES VEGETALS DE FESOLS VERMELLS I ARRÒS

Ingredients per 6 persones

- 1 ceba tendre
- 1 all
- 5 g de pebre dolç
- 5 g de comí
- 5 g d'orenga
- 2 g de pebre vermell picant
- 15 g de tomàquet concentrat
- 120 g d'arròs bullit
- 400 g de fesols vermells cuits
- 100 g de pa ratllat
- sal i pebre
- oli d'oliva

Elaboració

- En una paella amb un rajolí d'oli posar la ceba i l'all tallats petits i deixar-ho fins que quedin tous (10-15 minuts).
- En una picadora triturar la ceba i l'all un cop freds, les espècies, la pasta de tomàquet, l'arròs i un polsim de sal i pebre.
- Afegir els fesols i el pa ratllat i triturar només una mica més (no ha de quedar un puré).
- Posar la barreja a la nevera durant 30 minuts perquè agafi cos i sigui més fàcil fer les hamburgueses.
- Formar les hamburgueses, passar-les per una mica de pa ratllat i posar-les en una paella amb oli fins que es daurin pels 2 costats.


Aquesta recepta està adaptada del blog de cuina: Directo al paladar (https://www.directoalpaladar.com/)

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada