MOUSSE DE XOCOLATA

Ingredients per persones

- 250 g de xocolata negra
- 100 g de mantega
- 4 ous
- 100 g de sucre
- 200 mL de nata per muntar

Elaboració

- Fondre la xocolata al microones en tandes d'1 minut i a potència mitjana perquè no es cremi. Afegir la mantega a temperatura ambient i remenar molt bé. Un cop desfeta, remenar una mica més perquè es refredi una mica.
- Muntar la nata amb la batedora elèctrica i posar-la a la nevera perquè es mantingui freda.
- Separar les clares dels rovells.
- Barrejar els rovells amb la xocolata.
- Muntar les clares amb la batedora elèctrica, primer a velocitat lenta i després més ràpid. Quan estiguin quasi muntades, afegir el sucre a poc a poc i segur batent fins hagin agafat consistència de  merenga.
- Incorporar poc a poc les clares a la barreja de la xocolata i els rovells fent moviments amb l'espàtula de baix cap a dalt. Afegir-les en dues o tres tandes.
- Incorporar la nata muntada de la mateixa manera en dues o tres tandes.


Aquesta recepta està adaptada del blog de cuina: Directo al paladar (https://www.directoalpaladar.com/)

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada