ROSTIT CONFITAT DE POLLASTRE

Ingredients per 4 persones

- 4 cuixes de pollastre
- 1 pastanaga
- 2 cebes
- 2 o 3 tomàquets madurs
- 1 cabeça d'alls
- 3 fulles de llorer
- farigola
- oli d'oliva
- sal i pebre
- vi ranci

Preparació

- Obrir el forn dalt i baix a 140 - 150 ºC.
- En una cassola o safata fonda posar el pollastre salpebrat, la pastanaga, la ceba tallada a quarts, la cabeça d'alls partida en horitzontal en dos trossos, els tomàquets, el llorer i la farigola.
- Afegir un raig de vi ranci i cobrir-ho tot amb oli (uns 150 mL).
- Posar-ho al forn durant 3 hores a 160 ºC. La primera hora destapat i les altres 2 tapat amb paper d'alumini).
- Un cop tret del forn, agafar el pollastre i posar-lo en un bol. Passar el que queda per un colador xino prement bé les verdures per treure tot el suc.
- De la part colada, es pot separar el greix i aprofitar el suc.


Aquesta recepta està adaptada de la secció Pilota a l'Olla del programa El Món de Rac1.



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada