AMANIDA DE PASTA LLEUGERA

Ingredients per 4 persones

- 250 g d'espirals vegetals
- 75 g d'enciam
- 100 g de pinya
- 1 kiwi
- 100 g de poma
- 2 pastanagues
- panses seques

Per la salsa
- 1 iogurt natural
- 1 cullerada d'oli
- 1/2 llimona

Elaboració

- Posar a bullir la pasta segons les indicacions del fabricant.
- Posar en un bol l'enciam tallat a juliana, les pastanagues i les fruites pelades i tallades a daus. Afegir unes gotes de suc de llimona.
- Un cop cuita la pasta, escórrer-la i passar-la per aigua freda.
- Afegir-la al bol de les fruites i verdures, i posar les panses.
- Preparar la salsa barrejant el iogurt amb l'oli i el suc de mitja llimona.
- Barrejar la salsa amb els espirals.



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada