SALMÓ AMB TARONJA I ROMANÍ

Ingredients per 4 persones

- 4 lloms de salmó
- 30 mL d'oli d'oliva
- 2 grans d'all
- 150 mL brou de pollastre
- 300 mL de suc de taronja
- 1 ratlladura de taronja
- 2 cullerades de sucre
- 2 cullerades de farina de blat de moro (Maicena)
- romaní
- sal i pebre

Elaboració

- Obrir el forn dalt i baix a 180 ºC.
- Posar els lloms de salmó en una safata al forn durant uns 10-12 minuts fins que els lloms estiguin cuits. Reservar.
- En una paella amb un raig d'oli posar els alls picats i el romaní fins que es daurin una mica. Afegir el brou de pollastre i tenir-ho fins que s'hagi reduït a la meitat.
- Afegir el suc de les taronges, la ratlladura i el sucre. Deixar durant 10 minuts a foc lent.
- Incorporar la farina de blat de moro i remenar durant 1 minut fins que la salsa s'espesseixi.
- Posar el salmó i deixar-ho durant 1 minut més. Servir de seguida.


Aquesta recepta està adaptada del blog de cuina: Directo al paladar (https://www.directoalpaladar.com/)


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada