PASTÍS DE CEBA CARAMELITZADA I FORMATGE DE CABRA

Ingredients per 4 persones

- 1 làmina de pasta de full
- 1 cullerada de mantega
- 4 cullerades de sucre
- 4 cebes
- 1 ou
- 100 mL de nata líquida
- 100 - 150 g de formatge de cabra en rulo
- oli d'oliva
- farigola
- sal i pebre

Elaboració

- Obrir el forn dalt i baix a 180 ºC.
- Posar la làmina de pasta de full en una safata sobre paper de forn per evitar que s'enganxi.
- A sobre posar una altra làmina de paper de forn i damunt, un grapat de cigrons secs.
- Posar-ho al forn durant uns 20 minuts perquè es faci una mica.
- En una paella amb un raig d'oli i la mantega daurar les cebes tallades en juliana junt amb el sucre. Deixar caramel·litzar la ceba durant 30-40 minuts a foc baix.
- Afegir un polsim de farigola i barrejar.
- En un bol barrejar 1 ou batut amb la nata líquida i un polsim de sal i pebre.
- Posar la ceba caramel·litzada sobre la pasta de full i a sobre, posar la barreja de l'ou amb la nata líquida.
- Repartir les rodanxes del formatge de cabra.
- Posar-ho al forn durant uns 30 minuts fins que el farcit estigui una mica daurat.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada