LLOM DE PORC AGREDOLÇ (O A LA TARONJA)

Ingredients per 4 persones

- 400 - 500 g de llom a talls gruixuts
- 1 tassa de cafè de vinagre
- 2 cullerades de mel
- suc d'una taronja grossa o dues de petites (opcional)
- oli d'oliva, sal i pebre

Elaboració

- Fregir els talls de llom amb una mica d'oli en una paella a foc fort. S'han de fer bastant bé d'un costat, girar-los i treure'ls de seguida per evitar que quedin massa cuits.
- En la mateixa paella posar el vinagre i la mel, i deixar que es redueixi perquè marxi la fortor del vinagre. Ha de quedar una mica espès. Posar la salsa damunt els talls de llom.
- Si a més del vinagre i la mel es posa el suc d'una taronja, tardarà una mica més a reduir i el resultat serà una salsa a la taronja.


Aquesta recepta està adaptada de la secció Pilota a l'Olla del programa El Món de Rac1.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada