AMANIDA D'ALBERGÍNIA

Ingredients per 4 persones

- 2 albergínies
- 1 tomàquet
- 1 ou dur
- olives negres
- oli d'oliva
- sal i pebre

vinagreta:
- 4 cullerades oli d'oliva
- 1 cullerada de vinagre
- 1 cullerada d'all en pols
- 1 cullerada de comí
- sal

Elaboració

- Tallar en vertical les albergínies en dues meitats i amb el ganivet fer uns talls a la polpa en forma de quadrícula. Posar-les en una safata pel microones.
- Salpebrar i regar amb un bon raig d'oli.
- Tapar amb paper film i coure al microones a màxima potència durant 9 minuts.
- En un pot de vidre amb tapa per poder barrejar bé, fer la vinagreta amb els ingredients especificats.
- Posar els daus d'albergínia en els 4 plats, posar per sobre el tomàquet tallat a dauets, un tros d'ou dur i les olives negres. Posar per sobre la vinagreta.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada