SOPA DE CIGRONS I COCO AMB CURRI

Ingredients per 4 persones

- 400 g de cigrons cuits
- 400 mL de llet de coco
- brou vegetal o de pollastre
- 1 bròquil
- 12 xampinyons
- 2 alls
- 1 ceba
- 1 porro
- 1 pastanaga (opcional)
- 1 tros de gingebre
- 1 culleradeta de curri
- 1 punta de culleradeta de cúrcuma
- 1 punta de culleradeta de canyella en pols
- nou moscada
- julivert
- sal i pebre
- oli d'oliva

Elaboració

- En una olla a foc mig amb un raig d'oli posar els 2 alls partits per la meitat i daurar-los una mica.
- Afegir el bròquil tallat a trossos i quan està una cuit, afegir la pastanaga a daus.
- Un cop està tova posar el tros de gingebre pelat.
- Posar la ceba i el porro tallats a rodanxes, i els xampinyons a làmines.
- Afegir: sal, pebre, nou moscada i julivert.
- Un cop les verdures estan totes cuites, posar el brou fins que les cobreixi. Deixar 10 minuts.
- Posar la llet de coco i afegir: curri, cúrcuma i canyella. Deixar 10 minuts més.
- Posar els cigrons cuits i deixar 5 minuts més.

Si es vol fer un plat únic es pot acompanyar d'arròs blanc.


Aquesta recepta està adaptada del blog: Mis recetas veganas (https://recetasveganas.net).


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada